Cerita Sunda, Lumayan Wok Wok Wok





obrolan 2 jalema anu koplak,,

Si udin : "Mas abdi wengi ngimpen

Si ubro: "ngimpen naon mas?"

Si udin : "Ngimpen bobo jeung nu geulis."

Si ubro : "Kumaha dina jero impenannana?"

Si udin : "Pokona endah pisan ngan pas abdi gugah nu geulis teh hento aya, pan abdi teh kesel ah abdi teh bobo deui we."

Si udin : "Eh ngimpen deui."

Si ubro : "Bari kerung, ngimpen naon deui mas?"

Si udin : "Ngimpen gaduh acis seueur pisan. Pas abdi gugah teras dicabakan dina pesak calana,eh acisna hento aya, ah abdi teh jadi kesel teras bobo deui we."

Si udin : "Eh abdi ngimpen deui"

Si ubro : "Masih ngimpen deui wae,,jiga film ieu mah nya,Ngimpen naon deui kitu mas????"

Si udin : "Ngimpen ee"

Si ubro : "Kumaha tah?"

Si udin : "Pas abdi gugah teh,teras we dicabak ku abdi teh eh geningan aya si ee teh. goak goak goak goak,( sabri reuwas k binabina )
si ubro : lah aya aya wae maneh mah,

0 Response to "Cerita Sunda, Lumayan Wok Wok Wok"

Posting Komentar